Music Week

Isle of MTV Malta Music Week

G7 Events presenteert in samenwerking met de Malta Tourism Authority en MTV, de Isle of MTV Malta Music Week met diverse evenementen van strand- en zwembadfeestjes bij zonsondergang tot stapavonden in de hipste clubs op Malta met internationale topartiesten. Je mag deze fantastische evenementen niet missen. Krijg toegang tot alle evenementen van de Music Week en korting op je toegangsprijs, met één kaartje.

Music Week VIP Ticket Package

Krijg toegang tot alle evenementen van de Music Week en korting op je toegangsprijs, met één kaartje.

VIP-pakketten:
Inbegrepen in het VIP Ticket Package is de toegang tot alle Isle of MTV Music Week-evenementen, tussen 27 juni en 1 juli, waaronder het Isle of MTV Malta-concert.
LEEFTIJDSGRENS: 17+

€ 145 +booking fee

Music Week Standard Ticket Package

Krijg toegang tot alle evenementen van de Music Week en korting op je toegangsprijs, met één kaartje.

Standaardpakketten:
Inbegrepen in het Standard Ticket Package is de toegang tot alle Isle of MTV Music Week-evenementen, tussen 27 juni en 1 juli.
Aparte registratie voor het Isle of MTV-concert is vereist.
LEEFTIJDSGRENS: 17+

€ 70 +booking fee

Isle of MTV Malta Concert

Dimitri Vegas & Like Mike zullen dit jaar de hoofdacts zijn op ISLE OF MTV MALTA. De grootste, gratis livemuziekshow van de Europese zomer vindt dit jaar voor de 12e keer plaats op het prachtige Il-Fosos Square op woensdag 27 juni 2018. Met nog meer aan te kondigen acts, wordt dit het onmisbare feest van de zomer.

Vanwege de grote vraag hebben we de kaartverkoop voor Isle of MTV Malta 2018 moeten stopzetten. Als je wilt worden toegevoegd aan een wachtlijst voor kaartjes, geef dit dan aan door op onderstaande link te klikken. We stellen je dan op de hoogte als er eventueel kaartjes beschikbaar komen. Je kunt nog steeds kaartjes kopen voor de Malta Music Week Events.

-

Gratis

De officiële ISLE OF MTV After Party in UNO Ft. Dimitri Vegas & Like Mike

Laat het feestje nog wat langer doorgaan na het Isle of MTV-concert met een exclusieve afterparty met Isle of MTV-artiesten Dimitri Vegas & Like Mike en onze eigen Club MTV-dj’s Rewire en Varski bij Uno.

Bekijk het Facebook-evenement

-

€ 25 +booking fee

Pacha on Tour at ARIA Ft. Sigala

Pacha On Tour landt in Aria ft Sigala voor een supernacht met z’n vlekkeloze recept: onberispelijk ontwerp en decor, het beste geluid en licht, verbluffende live-optredens en natuurlijk, JIJ! Dit allemaal, gemixt met een kers er bovenop, zal je een onvergetelijke avond van Pacha-magie bezorgen.

Bekijk het Facebook-evenement

-

€ 20 +booking fee

Club MTV x G7 Fridays, ft. REDFOO in Gianpula

De internationale dancemuziek-brand Club MTV komt terug naar Malta. In samenwerking met G7 Fridays zal het event plaatsvinden in Malta’s populairste openlucht clubbing-venue Gianpula. Met speciale gast Red Foo en zijn gestoorde en energetische Party Rock Style club show LIVE plus Club MTV vaste Dj’s Rewire + Varski. Dit is een avond die je niet wilt missen.

Bekijk het Facebook-evenement

-

€ 10 +booking fee

MTV The Grind at MedAsia Playa

MTV brengt het legendarische zwembadfeest ‘THE GRIND’ terug naar Malta, ditmaal naar de hotspot van ‘t eiland: MedAsia Playa. Als ontspannen bij het zwembad niet genoeg voor je is, pak dan je biniki, zwembroek of favoriete feestoutfit en dans in de zon. Live gestreamd naar fans over de hele wereld.

Bekijk het Facebook-evenement

-

€ 20 +booking fee

Café Del Mar Sunset Party ft Jax Jones

Er is geen betere manier om de 2018 Malta Music Week af te sluiten dan in het mythische Café Del Mar, bekend vanwege zijn muziekzomer, zonsondergangen en prachtige uitzicht over de Middellandse Zee met geweldige zonsondergangen achter St. Paul’s Islands. Met Jax Jones, de internationaal toegejuichte dj achter enorme hits als You Don’t Know Me & Instruction en Breathe. Sluit je bij ons aan voor een feest om nooit te vergeten.

€ 20 +booking fee